Bescherming - Renovatie - Decoratie

Mathys biedt u sinds jaar en dag een compleet gamma professionele interieurverven, aangepast aan elk type toepassing of ondergrond.

Juiste afwerking voor een mooi resultaat
Of het nu om een eigentijds, stijlvol klassiek of strak modern interieur gaat, Zenner Decoratie heeft steeds de juiste producten in huis.  Professionele producten die zorgen voor een perfecte afwerking van alle binnen- muren en plafonds.  De combinatie van een goede voorbereiding van de ondergrond en de juiste afwerking zorgen altijd voor het mooiste resultaat.

In onze showroom te Zelzate, Assenedesteenweg 124 kunnen wij alle kwaliteitsverven van Mathys aanbieden op onze 2 computergestuurde mengmachines, daardoor kunnen wij duizenden kleuren aanbieden voor alle toepassingen.

 

Momenteel hebben wij aan u de keuze tussen de traditionele solventgedragen lakken en beitsen, de watergebaseerde coatings en de milieuvriendelijke coatings met europese ecolabels.

 

Niet enkel en alleen verven maar ook allerhande professionele materialen bieden wij aan gaande van tapes, borstels, verfrollen, thinners,...

 

Naast de verven hebben wij ook steeds meer dan 600 verschillende soorten kwaliteitsvol behang op voorraad  

Dit alles aan zeer scherpe prijzen en condities

Voor grootverbruikers zijn er steeds speciale voorwaarden, vraag ernaar